Hajóponyva > Ponyva - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajóponyva > 10 weboldal. Kategória leírása: Hajóponyva, hajótakaró, védőponyva.
Szponzorált linkek
Pannon Sails - Balatonfüred
http://www.pannonsails.hu/

Pannon Sails vitorla és hajóponyva készítő Kft. Balatonfüreden, a Hajógyári Yacht Kikötőben várjuk kedves ügyfeleinket. Az üzem vízről is megközelíthető. Vállalunk vitorla készítést, hajó ponyva gyártást, valamint ezek javítását.

Pannon Sails - Balatonfüred
Bencsik József kárpitos mester
http://www.iparosportal.hu/bencsikjo/

Bencsik József kárpitos mester - Hajókárpit és hajóponyva készítő, autókárpitozás és autóbőrözés. Védő és napellenző ponyvák.

Bencsik József kárpitos mester
Birdy Sails
http://www.birdysails.hu/

Birdy Sails - Vitorlakészítés, Hajóponyva-készítés, Vitorlajavítás, vitorlatakarók.

Birdy Sails
Vitorlakészítés magas fokon
http://www.tuss.vitorlazas.hu/vitorla-keszites.html

Vitorlakészítés magas fokon, kedvező áron! Vitorlát szeretne varratni? Balatonra? Velencei tóra? Tartós túravitorlára van szüksége? Fontos az is netán, hogy a versenyek során előnyre tegyen szert kiváló minőségű vitorlái révén? Bármilyen igénye van is ― a Tuss Vitorlakészítő műhelyben a legjobb helyen jár. Vitorla javítás, vitorlák átszabása. Reklámfelület vitorlákra, matricázás, vitorlafestés, logó és reklám feliratok felvitele...

Vitorlakészítés magas fokon
Hajócsomagolás készítés
http://www.hajoponyva-keszites.info/

Hajója számára a téli "állásidő" lehet a legveszélyesebb. A téli időszakban a hajók állagának megőrzésére a zsugorfóliás hajócsomagolás optimális, mivel megfelelő védelmet nyújt a beszivárgó nedvesség ellen, de egyúttal megoldott a megfelelő szellőztetés is. Vállaljuk: motorcsónak, vitorláshajó, utánfutó, és egyéb téli védelmet igénylő gép, berendezés téli csomagolását is. Ez a technológia Amerikában már általánosan elterjedt és kedvelt módja a téliesítésnek!

Hajócsomagolás készítés
Hajócsomagolás
http://www.hajocsomagolas.info/

Hajóponyva? …tudok jobbat: Zsugorfóliás téliesítés! A téli időszakban a hajók állagának megőrzésére a zsugorfóliás hajócsomagolás optimális, mivel megfelelő védelmet nyújt a beszivárgó nedvesség ellen, de egyúttal megoldott a megfelelő szellőztetés is. Felejtse el a hajóponyvát, válassza a legmegfelelőbb megoldást!

Hajócsomagolás
Vitorlakészítés
http://www.vitorla.net/

Sailbalance Kft. - Gyenesdiás - Vitorlakészítés számítógépes tervezéssel, riggtervezés, vitorlatartozékok és kiegészítők tervezése, vitorlaanyag értékesítés.

Vitorlakészítés
Trinexus Aqua Budapest
http://www.trinexus.hu/termekek/Hajoponyvak_motortakarok

Trinexus Aqua - Budapest, Győr, Szeged, Szolnok. Hajófelszerelések: Hajóponyvák, motortakarók.

Trinexus Aqua Budapest
Fparts Kft
http://www.fparts.hu/

Büszkén mutatjuk be hajó napernyő szériánkat. Saját mühelyünkben állítjuk elő, ezáltal biztosítjuk a gyors kiszolgálást. A leggyakoribb modelleket rövid határidőn belül legyártjuk. Többféle színben megrendelhetők. A biminitetők kiválóan alkalmasak az Ön és hajója megvédésére a természeti erőkkel szemben. Takaróponyvák: Ezeket a ponyvákat főleg a hajók vizen való tárolásánál használhatjuk. A ponyvákat a hajón levő patentokra rögzítjük, vagy ha a hajón még nincsenek patentok, akkor azt mi elhelyezzük rá. Rozsdamentes acél patentokat használunk, amik sós víz esetén is kiválóan használható.

Fparts Kft
Csónak / Hajó - Mazug
http://mazugponyva.hu/index.php?nav=180

Mazug Ponyva - Alapvetően két csoportra bonthatjuk az általunk gyártott vízi járművek ponyváit funkcióik szerint: Szállító és teljes testtakaró ponyvák melyeknek anyaga általában PVC alapú ponyva, rögzítésük végtelenített gumikötéllel történik. A panoráma ponyvák anyaga jobbára hajóvászon, rozsdamentes patenttal kapcsolódnak a hajótestre.

Csónak / Hajó - Mazug
Hirdetések
Oldal leírása
ponyva.wyw.hu: Ponyva készítés, gyártás, autóponyva, utánfutó ponyva, teherautó ponyva, molino, ponyvagarázs, ponyvahegesztő, ponyva szerviz, sátor, hajóponyva, kamion ponyva, motorponyva, medenceponyva, reklámponyva.
Gyűjteményünkben 129 válogatott ponyva, autóponyva témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 129 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6768